Verzending

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 2 werkdagen te leveren. Op het moment dat de levertijden afwijken, wordt de verwachte levertijd per artikel aangegeven. 

Wij streven ernaar om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, stellen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Bij bestellingen onder de €250,- excl. BTW worden verzendkosten in rekening gebracht bij het afrekenen van je winkelwagen.

Bestellingen boven de €250,- excl. BTW worden gratis verzonden. 

Wij leveren onze producten alleen in België. Bent u elders gevestigd? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ja, maar dat geldt niet voor alle producten. Als een product ook afgehaald kan worden, dan staat dat meestal vermeld bij het product. Bij twijfel stuur ons een email of bel met de klantenservice: +32 476 47 45 16. Als je producten wilt afhalen dien je die liefst van tevoren via de website te bestellen zodat jouw bestelling voor je klaar gezet (of besteld) kan worden. Je krijgt dan van ons bericht als het product gereed staat om het af te halen.

 


 

Betaling

Wij bieden een reeks aan betaalmogelijkheden op een veilige en vertrouwde internetbetaalomgeving aan. Via Bancontact, creditcard of Papyal kan de aankoop direct worden betaald.

Welke betaaloptie u ook kiest, u ontvangt altijd per zending een factuur. Deze wordt digitaal verstuurd. Indien u dit wenst, kan de factuur ook via de post opgestuurd worden. 

Je ontvangt altijd een factuur van iedere bestelling. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode ontvang je deze vooruit, maar bij bestellingen in de webshop altijd achteraf. Heb je voor je bedrijf of instelling een factuur vooraf nodig? Stuur dan je bestelling per email, of plaats je bestelling telefonisch. Op de factuur vind je de details van de bestelling en onze betalingsgegevens. Ook kan een (inkoop)orderreferentie op deze factuur vermeld worden. Vragen? Bel gerust even, of stuur ons een email
 

Klachten & retournering

Wij willen u als klant een optimale service bieden. We willen u dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Mochten er desondanks toch klachten zijn, dan vragen wij u vriendelijk om dit te melden bij de afdeling Klantenservice.

Een klacht kunt u snel en eenvoudig melden door contact op te nemen nemen met de afdeling Klantenservice via het e-mailadres info@defauwparts.be of telefonisch via +32 476 47 45 16.

Op het moment dat we de klacht hebben ontvangen, streven we er naar om uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen om uw klacht zo spoedig en adequaat mogelijk op te lossen.

Als blijkt dat een artikel niet aan de verwachtingen voldoet bestaat de mogelijkheid om dit artikel retour te sturen. Retourzendingen zonder voorafgaande toestemming van Defauw Parts zijn niet toegestaan. De kosten van een retourzending zijn voor rekening van afnemer, behalve in geval zij plaatsvinden ten gevolge van een fout van Defauw Parts.

Retourzendingen zijn voor risico van de afnemer. Dit houdt in dat Defauw Parts niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen.

Om de garantie te kunnen geven dat u een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt, zijn we genoodzaakt onderstaande retourvoorwaarden te stellen:

· Retouraanvragen kunnen alleen in behandeling genomen worden als de retouraanvraag binnen 10 werkdagen na levering van de producten bij ons gemeld is.

· Diergeneesmiddelen en/of (aanvullende) diervoeders kunnen niet geretourneerd worden.

· De goederen dienen onbeschadigd, ongeopend, ongebruikt en compleet te zijn. Tevens dienen de producten in de originele verpakking te zitten en mogen de producten niet in de stal geweest zijn.

· De goederen dienen in originele staat omgepakt te worden in een (om)doos.

· De goederen dienen opgeslagen te zijn conform de opslagcondities op het etiket.

· Creditnota’s voor retourgoederen zullen worden toegekend na ontvangst van de goederen en Defauw Parts behoudt het recht goederen te weigeren, indien zij vermoedt dat niet aan de gestelde voorwaarden is voldaan.

· Indien producten retour ontvangen worden die niet voldoen aan de hier vermelde eisen dan behoudt Defauw Parts zich het recht voor om eventuele kosten in rekening te brengen aan de afnemer.

- Op maat gemaakte producten en speciaal vervaardigde of speciaal voor een afnemer bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden

Bel ons

+32 476 47 45 16

E-mail

info@defauwparts.be